κατασκευή ιστοσελίδων

Τι χρειάζεται για την κατασκευή ιστοσελίδας

Συγκέντρωση Υλικού

πριν το ξεκίνημα της κατασκευής της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να μας προσκομίσετε όλο το απαιτούμενο υλικό για την πραγματοποίηση της.
• μενου-υπομενού της ιστοσελίδας επιγραμματικά (π.χ αρχική, προφίλ, υπηρεσίες, επικοινωνία).
• πληροφορίες που θα περιέχει το κάθε μενού-υπομενού (π.χ βιογραφικό, δραστηριότητες, προσφορές, στοιχεία επικοινωνίας κ.ά. )
• φωτογραφίες, video, λογότυπο . . .

 

Κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain name)

το domain name (όνομα χώρου) είναι το όνομα που πληκτρολογεί ο επισκέπτης στην γραμμή διευθύνσεων του περιηγητή του (internet explorer, mozilla, κ.τ.λ), για να προσεγγίσει την ιστοσελίδα μας. Π.χ www.web1.gr Το όνομα αυτό είναι μοναδικό στον παγκόσμιο ιστό, και θα πρέπει να είναι σύντομο και αντιπροσωπευτικό της φύσης των δραστηριοτήτων σας.
Στην web1, σας προτείνουμε μερικά από τα πιο κατάλληλα ονόματα χώρου για την δική σας ιστοσελίδα, και στην συνέχεια προχωράμε στην αγορά του domain name της αρεσκείας σας.

 

Φιλοξενία (hosting)

ονομάζουμε τον χώρο στον οποίο θα στηθεί η ιστοσελίδα σας.
Ανάλογα με τις ανάγκες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, αγοράζουμε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας σε ταχύτατους server, ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται σε ελάχιστο χρόνο στην οθόνη του επισκέπτη.

 

Σχεδίαση - Κατασκευή ιστοσελίδας

εδώ συμπεριλαμβάνεται η μελέτη, η γραφιστική σχεδίαση, και ο προγραμματισμός , ώστε η ιστοσελίδα να ξεχωρίζει για την άρτια δομή της, την επαγγελματική & καλαίσθητη εμφάνισή, και την άριστη λειτουργικότητά της.