κατασκευή ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση: Αυξήστε τους διαδικτυακούς επισκέπτες σας

Η Βελτιστοποίηση μιάς ιστοσελίδας ή αλλιώς S.E.O (Search Engine Optimization)
είναι ένα σύνολο από διαδικασίες και τεχνικές που πραγματοποιούμε, για την εμφάνισή της σε όσο το δυνατό υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ειδικότερα της "Google", αφού είναι η πλέον δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης γενικού περιεχομένου.

Παρακάτω αναφέρουμε μερικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να βοηθήσετε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζετε σε σχετικά καλύτερες θέσεις κατάταξης, χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις.

 

Domain Name

Ένας από τους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν την θέση σας στις μηχανές αναζήτησης είναι και η επιλογή του κατάλληλου domain name.
Ένα domain name "σχετικό" με το αντικείμενο της ιστοσελίδας, μας αποδίδει πάντα καλύτερα αποτελέσματα.
To domain name www.ediet.gr για ένα site διατροφής-διαιτολογίας, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

 

Καταχώρηση σε Επαγγελματικούς Διαδικτυακούς Καταλόγους

Αφιερώστε αρκετό χρόνο, για να καταχωρηθείτε σε δημοφιλείς επαγγελματικούς καταλόγους. Επιλέξτε τη σωστή επαγγελματική κατηγορία, περιγράψτε το αντικείμενο της εργασίας σας και τις δραστηριότητές σας, και μη ξεχάσετε να προσθέσετε link με το url της ιστοσελίδας σας.
Η καταχώρηση στους περισσότερους επαγγελματικούς καταλόγους γίνετε ΔΩΡΕΑΝ.

 

Social Networking

Οι σελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.α) παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη το τελευταίο καιρό και σας δίνουν αρκετές ευκαιρίες για να προβάλετε το site σας χωρίς κανένα κόστος. Μετά την εγγραφή σας, και αφού κατανοήσετε τις λειτουργίες και δυνατότητες που σας προσφέρει το κάθε ένα από αυτά, δημιουργήστε ένα ελκυστικό και ποιοτικό προφίλ, προσκαλέστε φίλους, γίνετε μέλη σε group και γενικότερα επιδιώκετε να είναι η εμφάνισή σας όσο πιό συχνή γίνετε.